Vaasan

Tulevaisuuden leipää kehittämässä

Innokampus Oy:n ja Vaasan Oy:n yhteistyön tavoitteena on oppia milleniaalien leivänkäytöstä, ajatuksista ja toiveista leivän suhteen. Nuoret pääsevät pohtimaan ja ideoimaan, miten leipä muuttuu innostavammaksi, miltä tulevaisuuden leipä näyttää ja millainen leipäpakkaus tarttuisi hyllyltä mukaan.

”Joukkoinnovointi nuorten kanssa on hieno tapa osallistaa meille tärkeitä kohderyhmiä. Samalla se tukee perinteisiä kuluttajatutkimuksia. Uskomme myös nuorten suunnittelunalkujen kykyyn tuoda meille jotain aivan uutta pakkauskehitykseen. Yhteistyömme nuorten ja opiskelijoiden kanssa tarjoaa tuulahduksen erilaisia ideoita ja näkemyksiä. Haluamme leivän pysyvän nuorten lautasilla ja tarjota uusille polville sellaisia vaihtoehtoja, jotka heitä kiinnostavat. Yhteistyö Innokampuksen kanssa antaa meille väylän keskustella nuorten kanssa heidän ajatuksistaan ja ideoistaan leivän suhteen. Tämä arvokas näkemys auttaa meitä tuotekehityksessä ja uusien leivän käyttötapojen ja konseptien luomisessa”, kertoo Minna Turunen, Vaasan Oy:n projektipäällikkö.

Innokampus Oy:n nuoret ovat projektista erittäin innoissaan. Aihe koskettaa läheltä jokaista ja oma innovatiivisuus pääsee loistamaan oikein tosissaan konkreettisen tuotekehitysprojektin myötä. Vaasan Oy tullaan myös näkemään toukokuussa maailman suurimmassa nuorten bisnes-, rekrytointi- ja joukkoinnovointitapahtumassa InnoDay:ssä.

Ⓒ Innokampus