Digihavuja ja heti prrkele!!!!

Ootko ”digikärryillä”, mitä IOT voi merkitä bisneksellesi, kuinka skaalaat toimintaa kansainväliseksi, miten botit ahkeroisivat puolestasi?

Hyödynnätkö siis digitaalisuuden mahdollisuudet täysimittaisina?

Unohdetaan hetkeksi digitaalisuudet harmaat alueet ja epäilijät. Mietitään hetki Suomen tulevaisuutta, kasvumme mahdollisuuksia ja uuden bisneksen kukoistamista. Nousukausi on tulossa, keskitytään siis mahdollisuuksiin!

Digitalisaatio on valtava mahdollisuus Suomelle. Digibisneksen edistäminen vaatii kuitenkin oikein kohdistettuja toimenpiteitä. Moni yritys sijoittaa huomattavia summia digitalisaatioon tietämättään oikeastaan mitä tekee. Mikä tahansa digityökalu tai rahan sijoittaminen harkitsemattomiin digitoimenpiteisiin ei edistä liiketoimintaa jos ei ymmärrä uutta digiajan bisnes-, palvelu- ja toimintaekosysteemiä. Me autamme siinä.

Haluamme olla mukana uudistamassa Suomea ja luomassa suomalaisille yrityksille parhaat edellytykset kansainväliselle kasvulle. Haluamme tuoda meidän osaavimmat diginatiivit analysoimaan digitajusi ja tarjota digivalmentajia jotka vievät sinut ja bisneksesi seuraavalle ansaintalevelille!

Innokampus Oy toteuttaa yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Reboot Finland -kampanjan kanssa Digikoulun suomalaiselle mikroyrittäjälle jaPK-yrityksille.

Digikoulu on yhden päivän tapahtuma, joka tuo digitalisaation yrittäjän ja yritysten luo käytännönläheisesti ja rohkaisevilla esimerkeillä valaistuna. Kullekin osallistujalle luodaan ennakkoon digilähettiläiden luoma ”digipolku”, jossa kuvataan optimaali ja ketterin lähestymistapa digitaalisuuden hyödyntämiseksi. Ottamalla digilähettiläämme vastaan varmistat, että saat digikoulusta maksimaalisen hyödyn – turvallisesti ja sinulle sopivalla tavalla. Kierrämme yli 12 paikkakuntaa vuoden 2017 aikana.

Juhlavuoden kunniaksi Reboot Finland – kampanja tarjoaa yhden digikoulun ilmaiseksi per alue.

Digikoulun jälkeen jatkamme valmennuksia kohdennetuista digiteemoista kuten uudet digiansaintamallit, digituote- ja palvelukehitys, digimyynti- ja markkinointi sekä digijohtaminen. Asettelemme puhdistavia havuja yritysten tahmaisille digiladuille.

Uskallatko lähteä mukaan ja menestymään? Tehdään digitaalisuuden bisnestä ja työtä tehostavista vaikutuksista jokapäiväistä sinunkin liiketoiminnassasi.

Ⓒ Innokampus