Innokampus jalkautui Rytminmuutokseen

Innokampus oli mukana Kauppakamarin järjestämässä Rytminmuutos-tapahtumassa maanantaina 13.6.2016. Toista kertaa järjestetty tapahtuma keräsi suuryleisön kuuntelemaan talouselämän vaikuttajia ja muutosjohtamisen ammattilaisia Messukeskuksen Holiday Inn-hotelliin. Yli 20 puhujan kirjavaa joukkoa tähdittivät muun muassa Jari Sarasvuo, puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg sekä entinen pääministeri Esko Aho. Tänä vuonna tapahtuman teemana oli Toteutus ratkaisee. Päivän aikana kolmella lavalla kuultiin puheita esimerkiksi onnistuneista muutosten toteutuksista ja siitä, mitä hyvä muutosjohtaminen edellyttää.

Innokampuksen piste oli pystytetty aulatilaan, missä tapahtuman vierailijoilla oli mahdollisuus tutustua Innokampuksen toimintaan ja palveluihin, verkostoitua, sekä saada Innokampuksen edustajilta sparrausta ideoihinsa. Päivä oli myös Innokampuksen työntekijöille loistava tilaisuus kuunnella ammattilaisten vinkkejä muutosjohtamiseen ja ennen kaikkea sen toteutukseen.

Innokampus on joukkoinnovointiverkosto, joka tuottaa yli 20 000 ideaa asiakkaillemme vuosittain. Viemme ideat aina myös toteutukseen- se ratkaisee.

Ⓒ Innokampus Oy 2016 | Kansakoulunkuja 3A, 00100 Helsinki | Y-tunnus: 2536983-2