Innovointia Uudellamaalla

Tuhansia ideoita, satoja nuoria ja yksi paikka mistä se kaikki alkoi. Helsinki ei ole vain Innokampuksen synnyinkoti, se on myös keskeinen tapaamispaikka kaikille Uudenmaan sekä muun Suomen InnoAgenteille.

Tavallisimmat tapaamiset Helsingin toimistolla tapahtuvat viikoittain järjestettävän InnoFridayn muodossa, jolloin kaikki pääkaupunkiseudun kynnelle kykenevät InnoAgentit ja muut aktiiviset nuoret kokoontuvat ideoimaan aitoja Innokampuksen asiakasprojekteja. InnoFriday järjestetään päätoimistolla perjantaisin kello 16-19 välisenä aikana, jolloin se ei vie aikaa koululta. Nuorten lisäksi ajatushautomoihin tulee mukaan aika ajoin yritysten edustajia, joiden kanssa olemme tehneet läheisesti yhteistyötä kehittäessämme heille käyttökelpoisia konsepteja. Muun muassa Trafin ja Stockmannin edustajat ovat olleet mukana työskentelemässä nuorten kanssa InnoFridayssa.

Tuotamme Helsingin ajatushautomossa joka kerta lukuisia ideoita, joista osa on hauskoja, osa hullunkurisia ja osa todellisia menestystarinoita. Juuri nämä menestyneet innovaatiot ovat mahdollistaneet Innokampuksen toiminnan leviämisen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Innokampuksen toimipisteitä löytyykin nykyään ympäri Suomea.

Ajatushautomoiden lisäksi InnoAgentit voivat osallistua erilaisiin projekteihin ja hankkeisiin. Itse olin mukana pitchaamassa Innokampuksen Periskooppi nimistä palvelua lukuisille suomalaisille yrityksille. Agentit ovat myös voineet päästä oman aktiivisuutensa ja oma-aloitteisuutensa avulla esimerkiksi kehittämään Stockmannin kanssa yhdessä nuorten Stockaa. Mikäli jaksamista riittää, vain taivas on rajana!

Helsingin ajatushautomossa on lähes aina nähtävissä uusia kasvoja, eikä toimisto ole koskaan suljettu niille, jotka haluavat liittyä Innokampuksen toimintaan mukaan. Innokampuksen verkostoon liittymiseen vaaditaan vain oma-aloitteisuutta, innostusta ja avointa mieltä. Lisätietoa työmahdollisuuksista Innokampuksella löytyy osoitteesta innokampus.fi/nuorille. Voit lähettää myös viestiä noora.helisten@innokampus.fi tai laittaa Nooralle WhatsApp-viestiä numeroon 050 3579077.

Leevi Kukkonen, InnoAgentti

Ⓒ Innokampus