Kouvola dominoi!

Kouvolan toiminta on lähtenyt ryminällä käyntiin. Meidän ajatushautomo on ollut toiminnassa vasta marraskuun lopusta, mutta jo nyt olemme edistyneet paljon. Kouvolassa toimintaa on torstaisin klo 17-20 Viiraamon tiloissa, Kouvolan Hesburgerin ja Ramin konditorion yläkerrassa. InnoThursdayt ovat kaikille avoimia. Kannustan ihan jokaista teistä tulemaan paikalle, sillä tämä on niitä juttuja, joiden hienouden ymmärtää vasta kun sen itse kokee!

InnoThursday on innovointipäivä, jossa työstämme Innokampuksen aitoja asiakaskeissejä. Samalla opimme esiintymistaitoja ja innovointia sekä luovaa ongelmanratkaisua. Olemme mm. pohtineet VR:n ekologisuutta ja pyrkineet parantelemaan jotain jo olemassa olevia juttuja, kuten R-kioskin sovellusta. Henkilökohtaisesti olen tykännyt kaikista keisseistä, sillä jokaista tehdessäni olen oppinut uutta ja saanut ahaa-elämyksiä!

Kouvolan ajatushautomoa on vetänyt pääsiassa Noora Helisten ja Kalle Kyyrö, mutta olen itsekin päässyt vetämään kaksi InnoThursday:tä. Noora on Innokampuksen projektipäällikkö, joka vastaa asiakkaiden tyytyväisyydestä ja on yhteyksissä oppilaitoksiin. Kalle vastaa puolestaan Insight-projekteista kokonaisvaltaisesti aina myynnistä projektien hallintaan. Noora ja Kalle ovat opettaneet meille paljon ja ns. tökkineet meitä oikeaan suuntaan. Kun heitämme ideoita, pitchaamme tai teemme sitten mitä tahansa, saamme aina arvokasta kritiikkiä, josta on paljon hyötyä kehittymisemme kannalta. Heidän kanssaan on mukava tehdä töitä.

Kouvolan agentit dominoivat ansaitusti agenttien valtakunnallista TOP10-listaa, meitä on siellä tällä hetkellä neljä. Esimerkiksi Tuuli Uutela ja Anniina Toivanen ovat puhuneet koulunsa johdolle, ja saaneet houkuteltua n. 250 oppilasta InnoDay-tapahtumaamme. He saivat myös sovittua workshoppien pitämisestä heidän koulullaan. Minä toisaalta olen saanut muun muassa Ksao:n opot valloitettua, ja saanut vahvistuksen, että pystymme ns. vakiintua Ksao:n toimintaan mukaan. Tämä tarkoittaa siis, että tulemme pitämään heille workshoppeja tietyillä kursseilla sekä tietyillä aloilla säännöllisesti.

Kouvolan ajatushautomossa on nykyään käynyt noin 20-30 henkilöä joka viikko. Kun näyttää taitonsa ja osaamisensa ja vakuuttaa meidät Innoagentit, saa työsopimuksen ja pääsee itse Innoagentiksi. Viimeksi Jutta, Joonas ja Topi loistivat aktiivisuudellaan, laadukkailla ideoillaan sekä osoittamalla olevansa halukkaita oppimaan lisää ja tekemään töitä Innokampuksen eteen. Tervetuloa kaikki mukaan muuttamaan maailmaa kasvavaan Innoagenttiverkostoon – meitä on jo yli 200 ympäri Suomen!

Sonja HälikkäInnoAgentti
Kiinnostuitko? Kysy lisää noora.helisten@innokampus.fi tai laita Nooralle Whatsapp-viestiä numeroon 0503579077

Ⓒ Innokampus