Ne intohimoiset teot, eivät ne suuret puheet!

Puhuminen on ihanaa! Varsinkin kun voi ja saa julistaa ilmaan höyrystyvää ilosanomaa. Saa arvostusta ja selkään taputtelua. Saa mainetta ja kunniaa? Mutta puhe on vain teon aloitus, sen premissi. Pelkkä puhe on ilmavaa höttöä, joka hetkeksi ilahduttaa ja hymyilyttää tai vie meidän pilvilinnoihin kuin nousuhumala. Puhuminen on helppoa, sen osaa kuka vain. Ei muuta mitään! Sitten tulee krapula.

Teko on se millä muutos tehdään. Teko on konkreettinen, aito, kunniallinen ja kummallinen toiminta josta jää henkisiä ja fyysisiä jälkiä. Teko on rohkea, vaikea, tuskainen ja raskas akti. Kuka sitä jaksaisi? Puhuminen on kivaa, tekeminen on ikävää ja hankalaa.

Kuka uskaltaa, osaa ja jaksaa TEHDÄ… siinä se! Se joka vielä tekee HETI, mielellään ja aloittaa ennenkuin puhe on päättynyt, on ajan hermolla ja menestyslaineiden liidättämä. Teon tekijä, ei puhuja, on kasvun airut, sen muusa! Hän on MENESTYJÄ!

Innokampus on uniikki nuorten oma ajatushautomo ja oikeammin Think and DO TANK!

Me lopetimme puhumisen ja aloitimme tekemisen.

Ote Innokampuksen DO päiväkirjasta vko 16:

Emme puhuneet 2000 nuoren osallistamisesta, teimme SEN
Emme puhuneet businessajattelusta, valmensimme SITÄ
Emme puhuneet yrittäjäasenteesta, innostimme SIIHEN
Emme puhuneet osallisuudesta, positiivisuudesta, kasvusta, noususta tai startupeista, me loimme KAIKKEA TÄTÄ.

Tämä vain siis yhden viikon aikana. Vuodessa on vielä viikkoja jäljellä.

Innokampus on tekemistä!

Innokampus julistaa SUPERVIIKON (vko 16 ) saldoksi 17 workshoppia yli kymmenellä paikkakunnalla ja yli 1500 businessajatteluun sparrattua ja valmennettua nuorta ja muutama sata aiheeseen innostettua. Lisäksi käväisimme Tukholmassa ”innovaatiomaaottelussa” ja viikon päätteeksi rykäisimme normaalin InnoFridayn jossa luotiin taas satoja ideoita asiakkaille, ihan vain loppuverryttelyksi. Tämä oli pikkuriikkinen tekemisen teko. Normaali viikko toimistolla. Sormiharjoitus ja valmistautuminen Innokampuksen 11.5.2016 InnoDayhin.

Stay tuned!

Ⓒ Innokampus