Nousu aktiivista InnoCoachiksi

Olen Floora Kukorelli, pian 19-vuotias abiturientti Helsingistä. Valmistun keväällä 2017 Kulosaaren lukion yhteiskunta- ja talouslinjalta. Olen ollut Innokampuksen toiminnassa mukana InnoAgenttina huhtikuusta 2016 lähtien ja helmikuusta 2017 alkaen nyt myös InnoCoachina.

Innokampukseen törmäsin ensimmäistä kertaa keväällä 2016, kun koulullamme järjestettiin workshop. Ideointi ja innovointi kuulostivat kiinnostavalta sekä hauskalta puuhalta, joten uskaltauduin osallistumaan seuraavana perjantaina järjestettyyn innovointipäivään InnoFridayhin ja siitä lähtien olen ollut toiminnassa aktiivisesti mukana. Työsopimuksen allekirjoitin noin kuukausi ensimmäisen vierailuni jälkeen. Ennen Innokampus-uraani työskentelin sekä asiakaspalvelussa että varainkerääjänä. Lisäksi olen suorittanut harjoitteluita erilaisissa yrityksissä ja virastoissa.

Alussa työnkuvani Innokampuksella koostui suurelta osin kerran viikossa innovoinnista sekä satunnaisista projekteista ja paperitöistä. Menin aina aktiivisesti mukaan uusiin hankkeisiin, joihin kaivattiin InnoAgenttien apua. Kokemuksen lisääntyessä olen saanut enemmän vastuuta ja työtehtäväni ovat muuttuneet haastavimmiksi: olen ollut mukana konseptoinnissa, vetänyt workshoppeja sekä InnoFridayta. On ollut ilo huomata, kuinka olen Innokampuksella kehittänyt lyhyessä ajassa niin esiintymis- kuin projektityöskentelytaitojanikin.

Minulta kysytään usein Innokampuksesta: mikä se on ja mitä siellä tehdään? Yritän aina kannustaa kysyjiä rohkeasti mukaan toimintaan, koska niin saa helpoiten kuvan siitä, mitä Innokampuksella tehdään. Innokampuksen toiminta on nimittäin niin monipuolista, että työpäivät ja workshopit ovat harvoin täysin samanlaisia. Siitä pidänkin tässä työssä eniten: joka viikko tulee eteen uusia haasteita ja ongelmia, jotka sitten saadaan hyvällä porukalla ratkaistua. Toinen erityisen tärkeä asia Innokampuksessa ovatkin juuri mahtavat työkaverit: yhtä motivoitunutta ja hauskaa työporukkaa on vaikea löytää. Lisäksi Innokampuksen kautta oppii tuntemaan ihmisiä ympäri Suomea!

Jos Sinussa löytyy yhtään innovaattorin vikaa, kannustan ehdottomasti kokeilemaan siipiä Innokampuksella. Innokampus tarjoaa mahtavat eväät työelämään sekä rutkasti hauskoja sekä opettavaisia kokemuksia, jotka koulivat Sinusta tulevaisuuden työntekijän!

Floora Kukorelli, InnoCoach

Ⓒ Innokampus