Ratkaisujen esittelyä ja tutustumiskierroksia OP:lla

Keskiviikkona 1.11. vierailimme OP:n pääkonttorilla Vallilassa esittelemässä yhteistyömme tuloksena syntyneet ratkaisut. Kesällä alkaneen yhteistyön tavoitteena oli saavuttaa ymmärrystä milleniaalien suhtautumisesta osuustoiminnallisuuteen ja finanssialaan. Muodostuneen ymmärryksen pohjalta kehitimme uuden ajan omistaja-asiakkuuteen ja yhteisöllisyyteen liittyviä palvelukonsepteja.

Syksyn aikana järjestimme ajatushautomoissamme OP-innoiltoja, joihin kutsuimme verkostomme opiskelijoista muodostettuja tiimejä ideoimaan ja innovoimaan eri teemojen alle jaoteltuja ratkaisukonsepteja. Innoiltoihin osallistui tiimien lisäksi myös Innokampuksen ja OP:n asiantuntijoita ohjeistamaan ja sparraamaan nuoria. Innovaatioiltojen jälkeen tiimeillä oli muutama viikko aikaa hioa konseptejaan asiantuntijoiden kehitysehdotusten pohjalta, jonka jälkeen keskiviikon esittelytilaisuudessa teamleaderit päästettiin ääneen ja saimme kuulla loistavia ratkaisuehdotuksia!

Konseptien esittelyn jälkeen OP järjesti ryhmällemme tutustumiskierroksen Vallilan konttorilla. Kierrokselle saimme tuoda mukaan pankki- ja finanssialasta kiinnostuneita opiskelijoita muun muassa Martinlaakson ja Etu-Töölön lukioista. Kierroksen päällimmäisenä tarkoituksena oli tutustua ensinnäkin loisteliaaseen infrastruktuuriin sekä finanssialaan työllistäjänä. Kierrokseen kuului lisäksi OP museossa käynti, jossa saimme tutustua OP:n ja finanssialan historiaan. Kierros päättyi rakennuksen yhteydessä sijaitsevaan asiakkaille suunnattuun konttoriin, jossa nuoret pääsivät kuulemaan OP:n henkilöstön uratarinoita sekä testaamaan konttorista löytyvällä innovatiivisella pelillä millaisia sijoittajia he ovat.

 

 

Ⓒ Innokampus