SUOMINEITO HEI, MIKÄ SUSTA TULEE ISONA

AIDOSTI SUOMALAINEN JA AINUTLAATUINEN LIIKE-, TYÖELÄMÄN JA YRITTÄJYYDEN ”TUTKINTO” AVATTU!

Suomi tunnetaan maailmalla koulujärjestelmästä ja startupeista! Myös SLUSH on suomalainen konsepti ja maailmalla tuttu. Miten yhdistäisimme nämä kaksi asiaa tai jopa loisimme näistä jotain kiinnostavampaa? Miten rakentaisimme tästä vielä merkittävämpää ja kestävämpää. Entä jos kehittäisimme uuden, innovatiivisen ja eritoten suomalaisen toimintaympäristön, jossa opittaisiin bisnes- ja työelämätaitoja sekä valmennettaisiin tulevaisuuden kansainvälisiä multiosaajia ja yrittäjiä meille tärkeillä ja tutuilla periaatteilla: suomalaisilla toimintamalleilla ja metodeilla! Miksi? Sitä on kai turha pohtia. Meillä ei ole öljyä, liuskekaasua tai uskomattomia mineraalivarastoja. Mikä olisikaan hienompaa, jos suomalainen luonnonvara olisikin (vaikka vuoteen 2037 mennessä) suomalainen bisnes- ja innovaatio-osaaminen!

Jotain uutta on tulossa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi – avasimme tänään 9.2.2017 Innokampus Business Schoolin (IBS). School on kohdennettu II-asteen opiskelijoille.

Valmennamme juhlavuoden aikana 100 nuorta businessosaajaa ja ”growth hackeriä” Suomelle!

Innokampus Business Schoolissa kaikki valmennus ja oppi tapahtuu aitojen yritysten bisneskeissien avulla. Nämä keissit eivät ole mitä tahansa juttuja, joita yritykset antavat pilke silmäkulmassa, vaan ne ovat yritysten Innokampukselta ostamia innovaatioprojekteja, tilaustöitä! Yritykset siis odottavat tuloksia, jotka lisäävät niiden tulosta ja liiketoiminta-arvoa. Me Innokampuksella toimitamme aina 110% laatua ja vaadimme opiskelijoilta huippusuorituksia, mikä tekee kursseista ja oppimiskokemuksesta ainutlaatuisen. Schoolin suorittajat kaiken lisäksi myös itse myyvät, innovoivat tuotteen/palvelun, laativat siitä konseptin/prototyypin, johtavat Innokampuksen erillisiä innovaatiotiimejä ja toimittavat/esittelevät eli pitchaavat saavutuksensa asiakkaillemme! Meidän ohjaamina luonnollisesti.

Tarjotaan nuorille bisnes- ja työelämän taitoja suomalaisilla toimintamalleilla ja metodeilla!

Oppilaitokset ovat kiinnostuneita Innokampus Business Schoolista ja erityisesti meidän metodeista, aidoista bisneskeisseistä ja johtamiseen valmentamisesta. Pilotoimme Schoolin oppilaitosversiota parasta aikaa Helsingissä. Olemme jopa niin pitkällä, että vuonna 2018 pilotoimamme kurssi hyväksyttiin Helsingin opetusvirastossa kaupungin lukioihin osaksi kurssivalikoimaa. Tavoitteemme on. että syksyllä laajennamme kursseja yli 30:een II-asteen oppilaitokseen ympäri Suomea.

Lisäksi luomme tästä peruskouluun sopivan mallin, jonka aikana innovoimme työelämään tutustumisjaksoon oppilaiden kanssa täysin uuden mallin. TET- jaksoilla ei enää kopioida ja siivota tai harrasteta ”job shadow:ta” niin kivoja asioita kuin ovatkin. Innokampus TET tarjoaa aitoja projektitöitä oppilaille. 8.4.2017 näytämme kokonaisen peruskoulun esimerkillä miten peruskouluihin tuodaan vastuullista, aitoa sekä koteja ja paikallisia yrityksiä aktivoivaa sekä juhlavuoden kunniaksi rakennettua suomalaista työelämä- ja bisnes- ja yrittäjyystoimintaa!

Paitsi että edistämme nuorten bisnes- ja työelämävalmiuksia, tarjoamme uniikkia tapaa kehittää ja levittää suomalaisia startuppeja maailmanvaltaajiksi!

Mikä onkaan paras tapa kehittää työelämätaitoja, bisnestä tai yrittäjyyttä? Y-tunnuksen hankkiminen vai suomalaisen bisnesvainun herättäminen, tuotteistaminen ja levittäminen?

Etsimme suomalaisia yrityksiä mukaan kehittämään Innokampus Business Schoolia. Oletko kiinnostunut? Stay tuned – ota yhteyttä!

Ⓒ Innokampus