Suositut Digikoulut palaavat kesätauolta

Maksuttomia Yrittäjien Digikouluja nähdään syksyllä taas runsain kappalein, kun kiertue jatkaa matkaansa ympäri Suomea. Paikkakunnista seuraavina vuorossa ovat Seinäjoki 24.8 ja Kuopio 31.8. Innokampuksen järjestämä valmennus tarjoaa pienyrittäjille eväät menestyä tämän päivän digitaalisessa toimintaympäristössä. Digikouluissa halutaan eritoten herätellä yrittäjiä muuttamaan perinteisiä ajatus- ja toimintamallejaan tehokkaammiksi ja digitaalisuutta hyödyntäviksi.

Digikouluihin on osallistunut yrittäjiä alasta ja kokemuksesta riippumatta. Tieto- ja taitotasoerot digitaalisuudesta eivät ole este osallistumiselle, nimittäin jokaiselle pyritään tarjoamaan omiin tarpeisiin perustuvaa valmennusta. Innokampus on kartoittanut osallistujien tarpeet ja toiveet ennakkokyselyn avulla, jonka pohjalta valmennus kootaan.

Yrittäjän Digikoulun mahdollistaa Reboot Finland-hanke, jonka tarkoituksena on siirtää Suomea digiaikaan. Digikoulut organisoi ja toteuttaa Innokampus Oy. Valmennuksissa nähdään myös Innokampuksen nuoria digilähettiläitä, jotka ovat eläneet ja hengittäneet digitaalisuutta syntymästään asti.

Syksyn Digikoulu-kiertueen paikkakunnat voit tarkistaa täältä. Voit ilmoittautua paikkakuntasi digikouluun ottamalla yhteyttä annukka.vanderborch@innokampus.fi.

Ⓒ Innokampus